Αγορά από aliexpress

aliexpress greeceΗ ομάδα του izocard έχει πραγματοποιήση μία έρευνα για το alibaba και μιάς και το aliexpress είναι ιδιοκτησίας του alibaba νιώσαμε την υποχρέωση να ενημερώσουμε τα μέλη μας για τις αγορές τους από το aliexpress. Στην τελική αγορά από aliexpress έχει την εγγυηση του alibaba ένα από τα πιο αξιόπιστα site στον κόσμο.

Αγορά από aliexpress greece μέσω izocard

Στην izocard θα βρείτε εκπτωτικά κουπόνια από το aliexpress με 6% επιστροφή χρημάτων.

 Κριτικές aliexpress

Στην izocard επίσεις μπορείτε να βρείτε κριτικές μελών του izocard που έχουν πραγματοποιήση αγορές από το aliexpress. Μιας και για να δημοσιοποιήσουμε μιά κριτική πρέπει να έχει γίνει η αγορά μέσω του izocard έτσι όλες οι κριτικές είναι αληθινές και επιβεβαιωμένες. Δείτε τις κριτικές

Τι είναι το aliexpress

To aliexpress δημιουργήθηκε το 2009 και είναι μία πλατφόρμα για κινέζους παραγωγούς που πωλούν τα προϊόντα τους μέσω της ιστοσελίδας του αλιεχπρεσ σε τιμές εργοστασίου.

Το aliexpress εμφανίζετε και στην κύρια ιστοσελίδα του alibaba που σημαίνει όταν ο χρήστης γίνετε μέλος στο αλιεχπρεσ αυτόματα γίνετε μέλος και στο alibaba.

Σε αντίθεση με το alibaba όταν γίνει αγορά από το aliexpress τα χρήματα κατακρατούνται στο “escrow” σύστημα του alibaba, το alipay και ο προμηθευτής πληρώνετε μόνο όταν ο αγοραστής παραλάβη το προϊόν. Το σύστημα αυτό δημιουργήθηκε για να ξεπεραστούν τα προβλήματα που υπήρχαν με την παράδοση των προϊόντων από το alibaba.

Αν και το σύστημα δεν είναι 100% αξιόπιστο σε σπάνιες περιπτώσεις δημιουργείτε πρόβλημα που δεν λύνεται εύκολο λόγο και το χαμηλό κόστος αγορών που γίνονται στο aliexpress.

Μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα του aliexpress

Οι κύριες διαφορές του aliexpress με το alibaba

Οι κύριες διαφορές για αγορά από aliexpress η το alibaba είναι τέσσερις.

 1. Όλοι οι κατασκευαστές στο aliexpress είναι κινέζοι ενώ οι προμηθευτές του alibaba είναι από διάφορες χώρες του κόσμου.
 2. Οι πληρωμές για τις αγορές από το aliexpress γίνονται μόνο online, σε αντίθεση με τις πληρωμές του alibaba που γίνονται μέσω western union και έτσι ο αγοραστής δεν μπορεί να γνωρίζει που καταλήγουν τα χρήματα των αγορών του.
 3. Στο alibaba τα προϊόντα έχουν ελάχιστη παραγγελία ενώ οι αγορές από aliexpress στοχεύουν τους καταναλωτές και δεν υπάρχει minimum παραγγελία.
 4. Οι αγορές από aliexpress αποστέλλονται μόνο αεροπορικώς ενώ στο alibaba γίνονται απόστολές και με πλοίο.

Τι πρέπει να γνωρίζετε όταν αγοράζετε από το aliexpress

Το σύστημα “escrow” που υπάρχει το alipay βοηθά τον αγοραστή σε περίπτωση που δεν παραληφθούν τα προϊόντα. Αυτό δημιουργεί μεγάλη αξιοπιστία στο αλιεχπρεσ.

Όταν αγοράζετε ένα προϊόν από το aliexpress είναι σαν να αγοράζετε από πωλητή του alibaba. Επειδή δεν υπάρχουν κανόνες ποιότητας υπάρχουν πωλητές που ακολουθούν ανήθικους τρόπους προώθησης των προϊόντων τους με αποτέλεσμα να υπάρχουν εκατοντάδες παράπονα από πελάτες του alibaba. Η διαφορά με το aliexpress είναι ότι οι πωλητές δεν θα πληρωθούν εάν ο πελάτης δεν παραλάβει και πιστοποιήση το προϊόν.

Έχει επίσεις παρουσιαστεί το φαινόμενο οι πωλητές να στέλλουν παρόμοια προϊόντα με αυτό που έχει αγοραστεί. Τα προϊόντα αυτά έχουν παρόμοιες αλλά όχι τις ίδιες προδιαγραφές από αυτό που υπήρχε στην ιστοσελίδα του αλιεχπρεσ.

Όταν κάνετε αγορά από aliexpress πρέπει να ελέγχεται τους προμηθευτές πριν προχωρήσετε στην αγορά σας. Τα ακόλουθα 5 σημεία είναι σημάδια που πρέπει να προσέξετε πριν από τις αγορές σας.

1) Ο πωλητής έχει πολλά προϊόντα: Εάν ένας πωλητής έχει πολλά προϊόντα σημαίνει πως δεν είναι κατασκευαστής αλλά έμπορος που συνεπάγεται ότι δεν θα πάρετε την καλύτερη τιμή.

2) Αργεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας: Εάν αργεί να απαντήσει στις ερωτήσεις σας πριν από την αγορά φανταστείτε να θέλετε κάτι μετά που θα αγοράσετε το προϊόν.

3) Είναι από την περιοχή Fujian: Αν και δεν είναι όλοι οι πωλητές από αυτή την περιοχή απατεώνες, είναι η περιοχή με τα περισσότερα παράπονα γι’αυτό πρέπει να είσαστε πολύ προσεκτικοί.

4) Δίνουν όνομα εταιρίας χωρίς πόλη: Αυτό είναι ακόμα μια ένδειξη ότι δεν είναι κατασκευαστής και πρέπει να αποφεύγετε αυτούς τους πωλητές.

5) Υποστηρίζουν ότι πωλούν αυθεντικά προϊόντα: Τα αυθεντικά προϊόντα (μάρκες) πωλούνται σε αυθεντικές τιμές πολύ πιο ακριβές από τις τιμές του aliexpress, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις θα βρείτε αυθεντικά προϊόντα σε αυτές τις τιμές.

Το aliexpress είναι αξιόπιστο: Αν και υπάρχουν μερικοί πωλητές απατεώνες οι διαχειριστές του aliexpress τους διώχνουν σιγά σιγά και έτσι το site αποκτά περισσότερη αξιοπιστία χρόνο με τον χρόνο.

H izocard συνεργάζετε με το aliexpress εδώ και αρκετό καιρό και δεν είχαμε προβήματα με τα προϊόντα. Μερικά μικροπροβήματα με την καταγραφή των αγορών για επιστροφή χρημάτων λόγο του μεγάλου όγκου συνεργασιών που έχει το aliexpress.

Εάν δεν είστε μέλος στο izocard εγγραφείτε τώρα Δωρεάν και κάνετε τις αγορές σας από το aliexpress 6% φθηνότερα.

Παρόμοια κινέζικα site που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

BangGood , fasttech , chinabuy , miniinthebox

Άλλα άρθρα που μπορεί να σας ενδιαφέρουν

Κινέζικα site

ΚΙνέζικα κινητά

Παιδικά παιχνίδια online

Comments

 1. By MICHALIS on

  γεια σας,

  παρακαλώ θα ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τον εκτελωνισμό και τους δασμους όταν παραγγέλνεις απο το aliexpress. επίσης μπορείς να ζητήσεις τιμολόγιο?

  Ευχαριστώ πολύ

  Reply »

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Back to top ▴