Προνόμοια υφιστάμενων συνεργατών

Το κατάστημα σας ήδη βρίσκετε στο izocard

Εάν το κατάστημα σας βρίσκετε στην izocard σημαίνει ότι είστε άμεσoς ( κατευθείαν συνεργασία με το izocard)  η έμμεσoς ( συνεργασία μέσω κάποιου affiliate network) συνεργάτης.

Επωφεληθείτε τα προνόμοια συνεργατών για να αυξήσετε τις πωλήσεις σας η ακόμα να κερδίσετε κάποια χρήματα.

Προνόμοια συνεργατών για το 2016

1) Δωρεάν αποστολή κουπονιών

Μπορείτε να μας στείλετε κάποιο αποκλειστικό κουπόνι για να το προωθήσουμε στα μέλη μας.

Όλα τα αποκλειστικά κουπόνια συμπεριλαμβάνονται στο εβδομαδιαίο newsletter μας, γίνονται post στην σελίδα μας στο facebook και twitter.

    α) Βρείτε το κατάστημα σας στην izocard

    β) Κλικ αποστολή κουπονιού και συμπληρώστε τα πεδία

2) Γράψετε 1 κριτική για το κατάστημα σας

Σας δίνουμε το δικαίωμα να γράψετε 1 κριτική για το κατάστημα σας.

Για να εγκρίνουμε κάποια κριτική το μέλος μας πρέπει να έχει κάνει 1 αγορά από το κατάστημα

Για να εγκριθεί η κριτική σας χωρίς αγορά παρακαλώ το email εγγραφής σας να ταιριάζει με το email του καταστήματος σας π.χ email@myshop.com

3) izocard padge + 5€ μπονους

Βάλτε το Izocard Badge ή αλλιώς την "σφραγίδα" πιστοποίησης στην ιστοσελίδα σας. Το izocard budge σας δίνει τη δυνατότητα να κοινοποιήσετε στους πελάτες και επισκέπτες του eshop σας ότι, το ηλεκτρονικό σας κατάστημα έχει "Loyalty Program" από τρίτη, ανεξάρτητη εταιρία. Δείτε εδώ τις λεπτομέριες.

Κερδίστε 5€ για κάθε νέο μέλος που γράφετε στην izocard μέσω του izocard badge. Για να ενεργοποιηθεί αυτή η δυνατότητα παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μας.

4) 10€ μετρητά για όποιο νέο μέλος κάνει αγορά από το κατάστημα σας.

Αυτή η προσφορά έχει ώς εξής: Δίνουμε επιπλέον 10€ επιστροφή χρημάτων σε όσα νέα μέλη κάνουν αγορά από το κατάστημα σας.

       α) Ενημερώνετε τα μέλη σας μέσω email η άλλου καναλιού που επικοινωνείτε ότι εάν κάνουν αγορά από το κατάστημα σας μέσω izocard θα έχουν επιπλέον 10€ επιστροφή χρημάτων.

       β) Με την σείρά μας ενημερώνουμε όλα τα νέα μας μέλη για αυτή την προσφορά.

Αυτή η προσφορά έχει τεράστια επιτυχία γιατί είναι WIN - WIN -WIN για όλα τα μέρη. Για το κατάστημα σας αυξάνονται οι πωλήσεις για το izocard αυξάνονται τα μέλη και για τον πελάτη εξοικονομά αρκετά χρήματα.

Αυτή η προσφορά μπορεί να τρέξει για 15 ημέρες μόνο. Εάν σας ενδιαφέρει παρακαλώ επικοινωνίστε μαζί μας.

 

Έαν έχετε απορίες η κάποια άλλη ιδέα που μπορεί να συνδιάσουμε για το αμοιβαίο μας συμφέρον παρακαλώ μην διστάσετε να μας ενημερώσετε.