Πως Λειτουργεί η izocard

 

 

Επιστροφή χρημάτων με κάθε σας αγορά.

 

 

Πως ψωνίζω μέσω του izocard ; Πως γίνετε η επιστροφή χρημάτων;

1.Εγγραφείτε στην izocard Εντελώς Δωρεάν.

Μόλις γίνετε μέλος δημιουργούμε ένα μοναδικό αριθμό μέλους για να μπορούμε να καταγράφουμε τις αγορές σας.

2. Βρείτε το κατάστημα που σας ενδιαφέρει.

Αναζητήστε το κατάστημα μέσω της αναζήτησης που έχουμε η περιηγειθείτε στις κατηγορίες για να δείτε όλα τα συνεργαζόμενα καταστήματα με το izocard. ¨Ολα τα καταστήματα.

3. Μετάβαση στο κατάστημα και αγορές προϊόντων.

Μόλις βρείτε το κατάστημα που θέλετε να ψωνίσετε κάνετε κλικ στον σύνδεσμο "Πήγαινε στο κατάστημα".

Με αυτό τον τρόπο καταγράφεται η μετάβαση σας στο κατάστημα  έγινε μέσω της izocard.Ψωνίστε κανονικά όπως συνηθίζετε να κάνετε.

4. Καταγραφή αγοράς.

Εντός 10 ημερών η αγορά σας θα εμφανίζετε σαν pending (εκκρεμές) στον λογαριασμό σας. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί η αγορά σας εντός 10 ημερών παρακαλώ συμπληρώστε την φόρμα των claim.

5. Επιβεβαίωση αγοράς.

Το κατάστημα μας επιβεβαιώνει ότι έχετε αγοράσει ένα προϊόν και η αγορά δεν είχε κανένα πρόβλημα. (π.χ επιστροφή, ακύρωση κτλ.). Το κατάστημα μας πληρώνει προμήθεια.

6. Επιστροφή Χρημάτων.

Μόλις συμπληρώσετε το ποσό των 30€ μπορείτε να κάνετε ανάληψη. Μπορούμε να σας στείλουμε χρήματα στον τραπεζικό σας λογαριασμό (Ελλάδα και Κύπρο) η στον λογαριασμό σας στην paypal.

7. Σύστησα ένα φίλο. Δες τις λεπτομέριες.

Μόλις ο φίλος σας γίνει μέλος θα εμφανίζετε στον λογαριασμό σας το ποσό των 5€ σαν εκκρεμές (pending). Μόλις ο φίλος σας συμπληρώσει 5€ σε επιστροφές, το ποσό στον λογαριασμό σας θα γίνετε διαθέσιμο (validated).

Από εδώ και στο εξής κάνετε τις αγορές σας διεκδικώντας μετρήτα.Εγγραφή τώρα!