Ασφάλεια online

Στην κατηγορία ασφάλεια online θα βρείτε όλες τις online ασφαλιστικές εταιρίες που μπορείτε να κάνετε την ασφάλεια αυτοκινήτου και μηχανής online.
Όλες οι online ασφαλιστικές που είναι συνεργάτες του izocard προσφέρουν επιστροφή χρημάτων έτσι ηι online ασφάλεια σας κοστίζει πιο φθηνά.
Βρείτε την ασφαλιστική εταιρία που θέλετε κλικ στον σύνδεσμο πήγαινε στο κατάστημα και η επιστροφή χρημάτων θα εμφανιστεί στον λογαριασμό σας εντός 10 ημερών. Μήν ξεχνάτε να κοιτάζετε για κουπόνια και προσφορές γιά άμεση έκπτωση.

Ταξινόμιση:       Αποτέλεσμα:      
Βλέπε 1 - 6 από 6

ebay

To ebay είναι η μεγαλύτερη πλατφόρμα δημοπρασιών στον κόσμο και οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει η να πουλήσει τα πάντα.
Παρακαλώ δείτε τους όρους του ebay.com
Για το ebay.co.uk κάνετε κλικ από το ebay UK στην izocard


2.5%

Επιστροφή χρημάτων

AIG gr

AIG.com.gr: Ασφάλειες αυτοκινήτου | Xώρα: Διεθνής | Υπηρεσίες: Ασφάλεια αυτοκινήτου στην Ελλάδα   | Γλώσσα site: Ελληνικά

AIG Κουπόνια & προσφορές : Όποια προσφορά η κουπόνι AIG εμφανίζετε στην izocard συνδιάζετε με επιστροφή χρημάτων. Στην AIG σας δίνουμε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε την ασφάλεια του οχήματός σας σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και να επωφεληθείτε από εκπτώσεις και προνόμια.

Τρόποι πληρωμής: Μετρητά, Αντικατβολλή ,Πιστωτική Κάρτα, Τραπεζική κατάθεση, Internet web banking


€10

Επιστροφή χρημάτων

allianzdirect.gr

Η Allianz Direct είναι το κανάλι απευθείας πώλησης της Allianz Ελλάδος, που με τη σειρά της αποτελεί μέλος του Allianz Group, ενός από τους κορυφαίους ομίλους παροχής χρηματοοικονομικών υπηρεσιών με 83 εκατομμύρια πελάτες σε περισσότερες από 70 χώρες.
€17

Επιστροφή χρημάτων

ebay UK

To ebay.co.uk είναι μέλος του ebay της μεγαλύτερης πλατφόρμας δημοπρασιών στον κόσμο και οποιοσδήποτε μπορεί να αγοράσει η να πουλήσει τα πάντα.
Παρακαλώ δείτε τους όρους του ebay.co.uk
Για το ebay.com κάνετε κλικ από το ebay στην izocard


2.5%

Επιστροφή χρημάτων

kalogritsas insurance

Kalogritsasinsuranse.gr: Ασφάλειες αυτοκινήτου, μηχανής, ταξί, φορτηγών | Xώρα: Ελλάδα | Υπηρεσίες: Ασφάλειές στην Ελλάδα   | Γλώσσα site: Ελληνικά

Καλογρίτσας insurance Κουπόνια & προσφορές : Όποια προσφορά η κουπόνι καλογρίτσας insurance εμφανίζετε στην izocard συνδιάζετε με επιστροφή χρημάτων. Η Kalogritsas Insurance (ασφαλιστικοί σύμβουλοι) παρέχει ασφαλιστική κάλυψη σε όλα τα οχήματα στις πιο φθηνές τιμές της αγοράς.

Τρόποι πληρωμής: e-banking όλων των τραπεζών, Τηλεφωνικά, μετρητά, πιστωτική


€15

Επιστροφή χρημάτων

SendEasy gr

Μία μοναδική πλατφόρμα η οποία φέρνει την επανάσταση στις μεταφορές-μετακομίσεις, μέσω πλειστηριασμού.
€5

Επιστροφή χρημάτων